2016-07-25

Idrottsutskott

Helen Nilsson, Tungelsta Ridklubb och BP Axelsson, Vendelsö IK, från styrelsen håller tillsammans med intresserade föreningar på att starta. För närvarande är det 13 föreningar som är intresserade. Idrottsstrategen Sara Nilsson är utskottets ”bollplank”. Utskottet träffades för första gången den 2 maj.

Vill ni som idrottsförening vara med i utskottet eller har något som ni vill att utskottet tar sig an ta kontakt med B-P Axelsson tel 070 527 04 18  fam.ax.we@comhem.se
Sociala utskottet

Lars-Olof (Danne) Malm, Parkinsonförbundet Södra Södertörn och Bo Eklundh med social inriktning, sammankallande.

Utskottet är under uppbyggnad.

Vill ni vara med eller har frågor som ni vill att utskottet tar tag i kontakta Bo på telefon 070 483 68 15 bo.eklundh@allt2.se

Länkar: