2018-02-01

FÖRENINGSRÅD

Vendelsö 2018-01-31

Kallelse till årsmöte för Haninge Föreningsråd

torsdagen den 15 mars kl 18.30 på Vegabaren, Nynäsvägen 8.

Förutom årsmötesförhandlingar kommer vi att ha:

• Högaktuellt om Jordbro kultur- och Föreningshus. Namn på medverkande kommer i mitten av februari.
  • Nytt från Norr med Klas Sandberg Verksamhetschef område Norr.
  • Maria Lindeberg Förvaltningschef kultur och Fritidsförvaltningen
  • Om Sveriges Föreningars konferens 13 och 14 oktober på hotell Winn.

Vill ni i föreningen nominera någon till styrelsen skall det göras till valberedningens sammankallande Kajsa Höber Kaijansinkko per e-post: hober.kaijansinkko@ownit.nu   Glöm inte att skriva den nominerades namn och telefonnummer samt ditt eget namn och telefonnummer så att Kajsa kan nå dig.

Årsmöteshandlingar delas ut på mötet eller kan fås på mejl efter den 1 mars. Kontakta Agneta Rolfhamre, ordförande, agneta.rolfhamre@hotmail.com så ordnar vi det.

Medlemsavgift 2018

100 kr betalas in på föreningens bankgiro 875-1810 eller på

plusgiro 64 43 04 – 8. Använd helst fakturaunderlag från hemsidan www.haninge-foreningsrad.se

OBS!! Glöm inte att skriva vilken förening det avser.

Anmälan till årsmötet senast fredagen den 9 mars till agneta.rolfhamre@gmail.com

Visste ni att er förenings hemsida är länkad från oss? Gå in på bli medlem, medlemmar. Alla som är rödmarkerade har länkats. Om BP Axelssson inte hittat er sida är det svart. Hör av er till honom så blir även er sida länkad.  bpax13536@gmail.com

Varmt välkomna till årsmötet!!

Styrelsen för Haninge Föreningsråd