2018-02-01

Kallelse till Årsmöte 21/3

Vendelsö 2018-02-21

Kallelse till årsmöte för Haninge Föreningsråd

Torsdagen den 21 mars kl 18.00 – Haninge kulturhus.

Kl 18:00 – 18:15

• Presentation av våra nya nämnder och hur det kommer att påverka oss föreningar, Maria Lindeberg.
  • Presentation av och dialog med Marina Seinegård, C, Kultur- och demokratinämndens ordförande samt Göran Florén, L, Idrotts- och fritidsnämndens ordförande.

Kl 18:20

• Årsmötesförhandlingar.

Direkt efter årsmötesförhandlingarna blir det Soppa&Surr ute i Foajén. Vi bjuder på soppa. Ett ypperligt tillfälle för er att prata med Haninge Föreningsråds styrelse om vad ni vill att Föreningsrådet ska arbeta med.

Vi kommer även att få veta mer om Soppa&Surr och hur vi föreningar kan få komma och synas. Varje torsdag äts det soppa och surras. Haninge Föreningsråd är numera samarbetspart med Soppa&Surr .

Vill ni i föreningen nominera någon till styrelsen skall det göras omgående till valberedningens sammankallande Kajsa Höber Kaijansinkko per e-post: hober.kaijansinkko@ownit.nu   Glöm inte att skriva den nominerades namn och telefonnummer samt ditt eget namn och telefonnummer så att Kajsa kan nå dig.

Årsmöteshandlingar delas ut på mötet. De kommer även att ligga på vår hemsida ca två veckor innan mötet.

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast torsdagen den 7 mars.

Medlemsavgift 2018

100 kr betalas in på föreningens bankgiro 875-1810 eller på

plusgiro 64 43 04 – 8. Använd helst fakturaunderlag från hemsidan www.haninge-foreningsrad.se

OBS!! Glöm inte att skriva vilken förening det avser.

Anmälan till årsmötet senast måndagen den 11 mars till agneta.rolfhamre@gmail.com

Visste ni att er förenings hemsida är länkad från oss? Gå in på bli medlem, medlemmar. Alla som är rödmarkerade har länkats. Om BP Axelssson inte hittat er sida är det svart. Hör av er till honom så blir även er sida länkad.  bpax13536@gmail.com

Varmt välkomna till årsmötet!!

Styrelsen för Haninge Föreningsråd