2018-09-19

Frukostmöte 25/9

HANINGE Till alla Haninges föreningar

FÖRENINGSRÅD 2018 09 17

Frukostmöte med möjlighet att träffa andra Haningeföreningar!! Information om att mötet är flyttat till den 25e har gått ut men här kommer ett detaljerat program.

Tisdagen den 25 september 2018 kl 07.30-09.00

Haninge Föreningsråd och Kultur- och fritidsförvaltningen välkomnar dig och din förening till en spännande och innehållsrik föreningsfrukost. Vi bjuder in alla Haninges föreningar, förvaltningar och politiker så det kan bli ett fint möte mellan föreningslivet, förvaltningar och politiker.

Tid: Tisdagen den 25 september kl. 07.30 – 09.00

Plats: Haninge kulturhus. Poseidons torg 8, Handens centrum. Lokal: Teatern

Hörselslinga finns.

Program:

07.20 Kaffe och macka med mingel utanför teatern.

07.30 Maria Lindeberg, Förvaltningschef kultur- och fritidsförvaltningen

Aktuellt från förvaltningen.

07.40 Haninge Föreningsråds Hearing på Haningedagen flyttades till efter årsskiftet. Varför? Haninge Föreningsråds, Sveriges Föreningars och Haninge kommuns föreningskonferens 13-14 oktober på hotell Winn. Möjlighet för Haninges föreningar att informera om sin verksamhet. Plats: utanför konferensrummet på hotell Winn.

Allmän information om vad som är på gång i Föreningsrådet.

08.00 Röster om Rudan. Maria Backe, Områdeschef Central.

08.10 HHIK, Haninge handikappidrottsklubb presenterar sin verksamhet med bågskytte för funktionshindrade. Ing-Britt Waern och Nils-Ove Waern.

08.30 Vad händer i kulturhuset den närmsta tiden? Tex en gästföreställning med Strindbergs Intima teater och pjäsen En dåres försvarstal. En stå upp föreställning av Yvonne Skattberg och en hel del mer. Ulrika Sten, Chef för Haninge kulturhus.

08.40 Föreningarna har ordet.

08.55 Reflektioner

09.00 Avslut

Anmälan sker senast söndagen den 23 september till Agneta Rolfhamre,

070 674 67 75 agneta.rolfhamre@gmail.com

Detta för att vi ska veta hur många smörgåsar som ska beställas.

Gå gärna in på vår hemsida. haninge-foreningsrad.se

Gilla oss gärna på vår Facebooksida Haninge Föreningsråd.

Varmt välkomna! / Haninge Föreningsråds styrelse